kul?

Det är ju väldigt kul, att jag skrev ett inlägg som bara flög iväg. Tog sitt liv i egna händer och flyttade ifrån min blogg. Fast vore jag ett inlägg i min blogg, skulle jag nog också göra det. Nu är jag inte positiv och det vet jag om. Kanske sitter det kvar lite från gårdagen, som jag förövrigt hoppar över att berätta om, det blir bara en massa feltolkningar.
 
Idag hade jag en trevlig stalldag. Red både Fáni och Monithor, gick bra med båda! Fáni var inte halt nå mer, kändes fräsch. Monithor var skitfin på banan, vi red igenom LB:1 och han har nog aldrig gått så bra igenom ett helt dressyrprogram med mig på ryggen. Träffade även Simon en stund idag. Ett stort plus för dagen är att jag faktiskt fått lite färg, utan att behöva steka! Det kallar jag flyt! Särskillt när jag finner "solning" som en lågprioritet i mitt liv och dessutom som ett tämligen långtråkigt intresse så känns det väldigt bra, så kanske jag en dag slipper skämmas över mina bleka ben (dock vet jag inte vad benen har med saken att göra, med tanke på att jag gick i ridbralls hela dagen)!

Nu ska jag kolla klart på Harry Potter, vilken jag inte alls är ett stort fan av och jag kämpar för att komma ihåg alla karaktärer. Det går någorlunda bra men vill nog påstå att jag sett bättre filmer och framför allt läst bättre böcker! När PottHarry är slut så jag jag nog pallra mig i säng. Börjar bli skapligt trött nu, så skönhetssömnen är välbehövlig.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0