That´s allright, you´re all I ever wanted anyway

Goddag kära blogg!

Jobbar. Eller borde. Eller har gjort. However. Jag är klar med det jag ska göra. Vill mest hem. Ha helg. Vila. Krama om min fina pojkvän. Saknar honom. Vi har setts alldeles för lite i sommar. Dåligt. Imorn har vi varit tillsammans i 8 månader, min fina Henrik. Puss.

På måndag ska jag visst dö. Mamma tycker att jag ska träna fälttävlan med Monithor då. Han har inte gått fälttävlan sen i maj 2008 och gången innan det var SM i september 2007. Gulp. Hjälp. Ingen dödsångest, nej, nej, verkligen inte... Han kommer bli galen, överlycklig, salig och helt okontaktbar, men vad utsätter man sig inte för, för att ens ponny ska få göra det han älskar allra mest (mest efter mat visserligen.., här i livet? Skämt åsido.. Fast jag ska försöka låta bli det. Blir han helt omöjlig och jag livrädd så får jag väl avbryta. Trots allt så står ju både hans och mitt liv på spel om jag inte har kontroll.

Förresten är min header väldigt gammal. Borde göra en ny. Om jag minns hur man gör. Om jag orkar. Om jag har tid. Helt enkelt, om min lust säger att jag vill det, höhö.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0