Vad du än heter, You´re the love of my life

Godkväll kära blogg!

Försökte plugga. Kom ingen vart. Ett stycke skrev jag. Lika bra att ge upp, blogga lite och sova sen. Sjukt trött.
Tävlade i alla fall med Niko idag, sen åkte vi till ridhuset med Monithor och Arken. Skriver mer om hästarna i min nya, fina blogg. http://mesamoursdechevaux.blogg.se/. Läs den.

Markus nya platta släpptes i onsdags. Så. Himla. Fin. Dör. Har lyssnat på den konstant sen jag fick den typ. Såg honom i torsdags på Kägelbanan i Stockholm, med min finafina Henrik. Tack, tack för sällskapet hjärtat! :* <3

Hur som. Kom dit runt kl. 20, inte mycket folk. Jag var rätt sjuk, så orkade inte stå så långt fram, visste inte om det skulle bli tryck/varmt/hoppigt/osvosv. Stog på typ sjunde raden lite till min höger. Han var lite sen, typ 10 min, helt okej. Blev inte så dödligt nervös. Inte som Linköping 2010, det var gräsligt. Det här var okej. Är osäker om jag kommer ihåg låtlistan i rätt ordning. Provar.

Minusgrader rensar luften
Hemma börjar nästa dag
Love of my life
Hela livet var ett disco
Hollywood Hills
Vår sista dans
På promenaden
Jag är en vampyr
Everybody Hurts
Korallreven & Vintergatan

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel
Askan är den bästa jorden

Tror att det var alla. Tvivlar starkt på ordningen, men skitsamma.

När han kom upp på scenen, var han så fin i sin långa lugg. Trots att jag egentligen inte påstår att han är särskilt snygg i den bemärkelsen, utan mest är den som sjunger exakt om hur jag känner, blir nästan rädd ibland.
Kul att han började med Minusgrader, den han skrev i det där TV programmet som gick för en evighet sen.
De nya låtarna var bra live, blev lite förvånad över att jag kunde så pass mycket av texterna ändå.
Mitt hjärta hoppade över ett slag när Hela livet och Hollywood Hills spelades. Blev så glad. Soundtracket till gymnasiet typ. Vampyr var grym stämning. För att inte tala om Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Tror jag skrek högst stundtals i den. Askan var så fin. Skakade. Rann någon tår. Skönt att Henrik fanns där att luta mig mot. Min fina.

Mellansnacken var inte så långa och mäktiga, inget jag väntat mig heller iofs. Han pratade om att den spelningen var något slags releaseparty. Om att Elton John var cool fram tills han blev flintis. Att han bytt skåplås på en skola som sommarjobb. Egentligen. Hans låttexter säger allt. Han behöver inte säga mer.

Dock var det kort. För kort. Hade viljat ha så mycket mer. 1 timme och 10 minuter. Är väl bortskämd med Arks 2 timmarsspelningar. Saknade Munspelsdåren och Samma nätter. Mest Samma nätter, då hade det varit perfekt. Han signerade efteråt. Fick prata med honom en mikrosekund. Sa precis det där jag tänkt att jag vill säga till honom i flera år. Han blev glad. Jag blev glad över att få det sagt.

Gick ifrån Södra Teatern vid 22.30 typ. Pussades. Fint. Stockholmsnatten. Puss. McDonalds i väntan på tåget. Åka tåg. Sova. Gå hem från tåget. Sova bredvid min finaste fina älskade pojkvän. Bra dag.

Så nu vet jag vad jag ska göra i sommar.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0