That bird will learn to fly

Godkväll kära blogg!
 
Saknar att blogga. Har motivation till att skriva positiva inlägg. Har läst en så inspirerande blogg, som liksom sprider glädje. Jag sprider mest pessimism här, haha! Dock är detta en plattform att avreagera mig och så vidare. Men vore ju kul att kika tillbaka här och se att det faktiskt hänt något skoj i mitt liv också, för det gör det!
 
Jag sedan mer än ett halvår tillbaka singel, trivs så oerhört bra med det och är inte beredd att ändra på det på ett bra tag.
 
Jag mår peppar, peppar bättre än på länge. Är sällan de dåliga dagarna dundrar förbi numera. Fantastiskt skönt. Får dock passa mig väldigt noga för att stressa och planera in för mycket, får lite känningar då. Egentligen bra, kroppens egen bromspedal.
 
Har/håller på att utbilda mig på Strömsholm. Det var tre GRYMMA veckor där i somras, på två sett. Dels för att det var grymt kul, och dels för att det var grymt hårt och jobbigt.
 
Har jobbat tre veckor heltid i sommar, och överlevt. Mittenveckan var superkul, ridläger med en supermysig grupp!
 
Hoppar Donatello för Cia. Så sjukt roligt att träna för henne!
 
Fyllde år i torsdags, fick mycket fina presenter. EN FUCKING HINDERPARK!!! Hemmabyggd dessutom, kommer bli så himla fin och bra när den är klar!
 
Men det bästa av allt!
Startade Donatello i dressyr i fredags, i Falun. Fick först och främst massa beröm för att jag har en så fin häst. Gullhjärta. Han var lite spänd i början, men när han fått titta runt lite var han rätt cool. Fin att rida fram och skötte sig bra på framridningen. Ena galoppen på framridningen, ALLTSÅ WOW!!! I höger dessutom, som är vårt svåra. Hur som, gick in på banan, testade mig lite, men redde ut det. Första 9 momenten hade vi 5,5-7,5! I galoppen tappade vi lite, hade räknat med det, men dessutom blev han lite spänd och ofokuserad när en ponny vi ridit fram med gick förbi. Han hade typ blivit kompis med den, hehe! 4-5,5 på galoppdelen, höjde oss lite tre sista momenten. I alla fall fick vi 56,66 %, 9 poäng ifrån 60%. Är så himla nöjd med de sifforna för att vara första gången han startar i sitt liv! Har planerat in fyra starter till i år, har som mål att gå upp på 60% någon av starterna, tror att han fixar det med ett lite bättre galopprogram.
Roligaste var ju kanske att jag, när vår resultattavla kom, utbrast till mamma "Men gud, jag kom inte sist!!". HAHAHAHAHAHA. Slutade faktiskt 5 av 9. Två utanför placering. Duktigaste, finaste hästen.
 
Nu ska jag knoppa typ.
 
Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0