It´s your right to laugh at me, and in turn that´s my oppurtunity, to feel brave

Godkväll kära blogg!

Har städat hela dagen idag. Skurat min dörr har jag också gjort. Som vanligt spårade min städning ur. Jag hittade en massa spännade att bläddra i och återigen ser mitt rum ut som tredje världskriget (även om Pollusböckerna faktiskt är ihopplockade..) Förresten, om någon vill köpa dessa böcker får ni gärna säga till!

Red Niko på kvällen. Han var mycket duktig. Skrittade, travade och galopperade lugnt och fint i skogen, fast sen busgalopperade vi väääääldigt fort också. Det var roligt! Och bra för själen och sinnet. Bästa hästarna! Josefine red Monithor en sväng, Niko trodde Monithor var en älg... Söthäst. Rädd för en båt blev han också, fast han lugnade sig väldigt snabbt sen. Förut dampade han ju hela ridturen om han blev rädd för något.

Jag drömde om The Ark inatt. Att Jens skrev något konstigt, osammanhängande på min sko. Jag pratade ensam med Ola, men han ville inte svara på mina frågor så han började dansa som Johnny Depp gör i Alice i Underlandet och lekte fågel - samtidigt. De andra minglade omkring i lokalen, som hade samma färger som McDonalds - fast jag tror att det var på någon nöjespark. Drömmar är spännande. Särskilt när Arkgrabbarna skriver på mina skor och leker Johnny Depp.

Nu ska jag kika lite här, sen bädda och därefter duscha tror jag.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0