Tell me this night is over

Goddag kära blogg!
 
Eftersom att alla andra i det här jävla skitlandet lyckligt basonerar ut när de klarar körkorthelvetesprovet kan ju jag förbannat säga att jag inte gjorde det. Är så förbannat jävla less. Kostar alldeles för mycket pengar och vill fan inte ha något jävla körkort. VILL DÖ. Har slängt bort flera tusen på någon jävla skit jag inte kan klara. Hatar mitt liv. Vill dö. Allt för den där förbannade jävla plastlappen. Är så jävla ledsen, orkar inte hålla på mer. Blir så jävla förbannad när jag ser alla på facebook skriva "KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!". Dö. Det är väl fan inget att bli glad över? Endast lättad för att skiten äntligen är över. Men min skit tar fan aldrig slut. Jag är fast i det här jävla ingemanslandet av att kunna köra bil, men inte få. De jävlarna ska skjutas.
 
Och ja, det är ett jävla I-landsproblem. Och ja, det finns de som har det så jävla mycket sämre än mig. Men just nu hatar jag mig själv, den jävla körprovaren Håkan, och allt och alla som har med fucking jävla bilar att göra.
 
Och nej, jag tänker inte skriva "KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!" på facebook, för jag vet hur ont det gör när hoppet dör. Och det gör det när man ser sånt och bara hatar sig själv ännu lite mer.
 
Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0