Dessa jävla hästfolk - och de där fantastiska

Goddag kära blogg!

Igår hade vi ett försenat dressyr-KM. Red mest för träning, hästen var skitspänd på banan och allt kändes bara "fyfan". Fick 48% och förstår mycket väl varför. Men domaren skrev "du jobbar på helt rätt". Har kollat på filmen flera gånger, och SÅ illa är det inte. Jag vet vad jag sitter på och vet hur det är.

Gick upp på läktaren och skulle titta på prisutdelningen. Pratade med Emilie när en fd.fd. Stallkompis jag inte träffat på 4 år kom förbi och sa bara "fyfan vad illa det såg ut". Och gick. Jag vet att jag inte är någon superstjärna, att min sits har brister. MEN MAN GÅR FAN INTE FRAM TILL NÅGON PÅ EN ANNAN KLUBB OCH SÄGER SÅ?!?!?! Denna människa har jag inget gammalt bråk med eller så. Var nästan vänner. Sen skäller hon ut mig för hur jag rider? Hon har ingen som helst rätt till det. Hon vet inte hur jag slitit med den hästen, hon vet inte hur mkt jag kämpar med min sits. Hade hon sagt det på ett konstruktivt sätt hade det väl varit okej på något vis.

Berättade allt som hände för några klubbkompisar och kollegor och har stort stöd från ALLA. Är helt förstummad över vilka underbara människor som finns på GPK. Tusen tack till er alla! Jag är fortfarande chockad, ledsen, arg och mitt självförtroende har fått sig en rejäl törn. Men samtidigt har jag lärt mig
1. Ska aldrig mer säga något illa om någon som inte är befogat eller på ett konstruktivt sätt - vet hur mkt det sårar.
2. Vet hur mycket kärlek, stöd och fina ord värmer.
3. Jag ska aldrig någonsin byta från Gävle Ponnyklubb. Människorna där är helt, otroligt underbara.

Nu ska jag gå upp och lära mig rida så perfekt att ingen någonsin kan säga så till mig igen. Fast nej. Det spelar ingen roll. Det är oacceptabelt på alla sätt och vis att säga så till någon. Hur jävla dåligt man än rider.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0