Here we come!

Godkväll kära blogg!

Vaknade, efter viss tvång, tidigt idag! Åkte till stallet och var där före kl. 8. Det händer typ sällan... Red ut en sväng barbacka runt halv 10, och trots det relativt tidiga klockslaget var det avskyvärt varmt. Monne var lite lat till en början, men när vi skulle galoppera på åkern, då vaknade han! Var väldigt trevligt iallafall. Klar runt 11 och då kom Angelica och hennes mor och hämtade mig, så tog vi tåget till staden och senare även Valbo.

Har inhadlat alldeles för mycket under alldeles för kort tid. I fredags handlade jag för typ 800 kr, idag för 500 kr. Monne fick ett svettäcke, jag fick en bikini och min stora kärlek vad det gäller dricka, Apelsin MER, en cheesburgare och en McFlurry Maräng Swiss. Intressant eller hur? Det var trevligt att träffa Angelica igen! Längesen sist, nåja, vi hade mysigt.

Under kvällen har jag kollat på Allsång som mest bestod av en massa skrik ikväll. Först Malena, sen ett antal "braaaaaaaaaa" från Mia och Klara, sen Johan Palms fans... Hjälp vad mycket man kan skrika! Så mycket skriker inte ens jag när jag ser min största skräck, en spindel. Hur som helst, det var helt okej, bättre än förra veckan iallafall. Ritade en väldigt snygg bild också, finns att beskåda på http://olasalosuperstar.blogg.se.

Nu ska jag besöka min andra blogg, sen kvällsfika och därefter sängen tror jag.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0