ordningen återställd...

Godkväll kära blogg!

Har precis duschat och sitter nu vid pappas bärbara för de som ville veta... Tävling i Storvik idag iallafall. Parris var jätteduktig! Nollade LDn med Jeanette och var jääääääääääääääääääättesuperfin i LCn med mig. Kul att jag slarvade IGEN! Tappade ytterskänkel, och började leda för tidigt åt höger så han förstod nog ganska sent att han skulle hoppa Toyota och sprang på sidan. Fick 26 sekunder med ett stopp, 9 sekunder efter den som vann, ( vi var 11e ekipage av 32 startande och 8 placerade), och han var nolla. Alltså skulle jag och Parris troligen ha vunnit om han hoppat...Förbannat surt. Dock är jag jättenöjd med Parris och resten av banan och omhoppningen, för han satte varenda sväng efter stoppet! Han är bäst min lilla fina arab.

Åkte upp till Monne sen och red en stund, men jag var så trött och helt plötsligt slog det om och blev jättekallt... Han var också snäll iallafall. Mina duktiga småpåppar.

BTW så var Tamook med idag, ponnyn jag lånade i Bollnäs. Han kom första utanför i LA. Det tror och hoppas jag att hans lyckliga ägare är nöjd med. BTW igen! Min gamla ridlärare från ponnyklubben var där, kul att träffa henne igen! Måste erkänna att jag saknar GPKarna lite... Hon önskade iaf lycka till, det värmde.

ORF resultat:
LD:
Jeanette/Parris
Ellen/Vilma
Sabina/Baron
Lovisa/Molly
Felicia T/Fiffi
Angelica/Chino
var alla nolla! Asbra ju.

LC
Rosa/Parris 0+4, 11e (två utanför)
Jessie/Fiffi 0+4, 9e (första utanför)
Sabina/Baron 2 fel för tiden
Ellen/Vilma ute
Ellen/Myska ute
Lovisa/Molly ute, dock var Molly vääldigt trött..
Lisette/Bounty 4 fel i grunden
Angelica/Chino 0+0, jättebra tid! 6e placerad!

LB
Lisette/Bounty 4 fel

t
Vill ha! Tycker det är otroligt jättefint!

Nu ska jag käka chokladpudding, sen kvällsfika och därefter sängen tror jag.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0