Hoping it will carry me home

Godmorgon kära blogg!
 
Ja, i min värld är det fortfarande morgon, trots att jag varit vaken sen 7, egentligen sen 5, men det var inte meningen.
 
Har gått och blivit sambo med min karl. Eller vi bor i alla fall under samma tak, i samma lägenhet. Om det är det som klassas som sambo, så är vi det antar jag. Vad vi än är, så är det är ungefär, superfint. Trots att vi har fula tapeter fulla med hål och skruvar så är det superfint. För nu är jag hel när jag har min bättre halva nära. (och tapeterna ska vi göra något åt någon gång). Jag kan gå ner på stan, GÅ(!). Det har jag aldrig i hela mitt liv kunnat göra, hehe. Tycker det är rätt faschinerande. Missbrukar att jag kan gå till affären och har varit där tre kvällar i rad. Efter Malmö ska jag köpa busskort så jag kan åka och ta hand om mina djur och leva ett "normalt" liv.
 
Såg Markus förra veckan. I Gävle. Det var fint. Han var fin. Att ha Henrik där var finast. Stjärnfall, dog lite. Pratade med honom efter på signeringen (vilket innebär typ 3 sekunder), bad om Samma nätter väntar alla, i Malmö. För då skulle jag bli jätteglad. Till svar fick jag "det kanske jag kan göra", "jaha, det var ju kul". Tror att han var lite trött, hehe. Snacket innan Korallreven var så fint. Hörde knappt för att alla skek av empati, men det gick ut på det här:
"Mänsklig värme är botemedlet mot att SD är tredje största partiet i Sverige!"
Och återigen bevisade han att han är så jävla genialisk att jag tar av mig hatten 50357943629 gånger om för honom.
 
Igår fyllde min kära pojkvän, (eller sambo?) år. Åt på Mingel, och det var gott, men hjälp vad mycket mat man fick?! Bra, och gott. Åt bakelser, kakor och sånt hemma. Bra kväll med min kära, och jag tror att han tyckte om sin present. Annars gjorde jag det.
 
Snart åker jag ner till fina, fina Malmö och hälsar på mina vänner. Har inte träffat Ida sen Yran, och Linnea sen sista april? Vi ska se Markus på KB(!!!). Det är bara Elise som saknas. Fast det kommer bli bra, jättebra.
 
Nu funderar jag på att väcka min karl, eller sova en stund själv. Får se.
 
Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0