Rockcity wankers

Godkväll kära blogg!

Kom precis hem från en mystisk tillställning i Hyttan. Typ countrymusik och en massa gamla tanter och gubbar. Snacka om att jag saknade en riktig rockkonsert. Nåja det var rätt kul, måste jag erkänna. Jag kände mig väldigt vilsen med mina rosa/svarta naglar, randiga leggings i samma färg, svart kjol, rosa linne, vita benvärmare, svartvit sjal och skinnjacka. Fan vad fult det där lät! Haha, lägger upp en bild sen, är faktiskt toksnyggt, tycker jag... Dessutom såg jag en snygging bland alla gamlingar, höhö, han såg lite rockig ut. Typ läcker.

r
Ursäkta min störda pose...

Fast jag och Josefine tyckte att musiken var mysko. Så vi gick hem och lyssnar nu på Michael Jackson, funderar på att dra igång en ark-skiva, fast Michaels konsert börjar snart, den tänkte vi kolla på. Han har faktiskt gjort en hel del nice musik! Skäms lite över att jag inte brydde mig mer när han levde... Förlåt.

Alliwantistheark-bloggen har berömt min olasalosuperstar-blogg! Snacka om att jag är ganska mallig över det! Den största och bästa Ark-bloggen, enligt mig, gillar min blogg! Det kommer jag leva på ett tag, ungefär lika länge som jag kommer leva på att jag kramat och tackat Ola Salo.

Var i stallet hela dagen idag. Red ut med Monne, han var rätt så fin i formen, fast han går fortfarande inte bra på det där raka bettet. Måste skaffa ett annat för jag tror inte att jag kommer orka hålla honom på tredelat i hoppningen. Pernilla gav mig lite tips. Cyklade till ridskolan och red Fiffi och Parris. Duschade dem också. Det var kul att rida Parris igen, han var pigg och glad, fast vi skrittade bara en sväng i skogen, han behöver inte vara igång förrens v.33 så då jag sätta igång honom lugnt.

Nu ska jag besöka min andra blogg, sen thearkworld och därefter läsa lite andra bloggar tror jag.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0