All of that

Godkväll kära blogg!

Fick en chock när jag loggade in här på bloggen, hade fått typ 6 st kommentarer! Haha, hör inte till vanligheterna. Tackar och tar emot!

För de som intresserar sig, (antar att det är några st) så kunde jag inte bara strunta i The Guild skivan "Oh my Guild" som fanns på Petter och Lottas! Gah, älskar den affären! Skivor till underbart bra pris och alla är riktigt frächa för att vara begagnade! Har faktiskt köpt två av fyra Ark-plattor där.  (Hej, mycket utropstecken.) Lyssnade på den igår och tycker att den är riktigt bra, lite myspop eller något i den stilen.

Tränade Mille och Monne idag. Katarina kom och hjälpte mig med Mille, TACK! Det är så läskigt att rida andras hästar, man känner sig så värdelös stundtals, fast han gick riktigt fint när jag väl fattade hur jag skulle göra. Red Monne för Helena och han var mycket bättre än igår, men övergångarna är rent ut sagt skit. Fattar inte, de funkade ju för några veckor sedan, prickfritt! Det är så tråkigt att träna på att man lätt struntar i det när det funkar en gång...

By the way så var jag ledig idag och sov ut. Drömde jatt jag blev biten av en huggorm och jag har fortfarande ont i benet, det är konstigt det där?! Hur som helst var det riktigt skönt, det behövde jag (inte huggormen utan att sova)! Pluggade lite också, hann dock inte så mycket som jag hade tänkt men man måste få ta det lite lugnt ibland också.

Blablabla vad luddigt detta inlägg blev, helt utan röd tråd, men bloggar får vara så. I alla fall min blogg.

Nu ska jag duscha, sen kvällsfika och därefter sängen tror jag.

Väl mött,

enrosagnu

ryttare, ridlärare och hästägare

RSS 2.0